Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Υπερψηφίστηκαν οικονομικός – διοικητικός απολογισμός, τροποποίηση καταστατικού

Υπερψηφίστηκαν ο διοικητικός, ο οικονομικός απολογισμός, ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς καθώς και η τροποποίηση του καταστατικού της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Εκπρόσωποι από 72 Σωματεία της ΕΠΣΑ παραβρέθηκαν στην τακτική Γενική Συνέλευση και ψήφισαν στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Αργολίδας, στο Ναύπλιο. Τα αποτελέσματα για τον οικονομικό απολογισμό, το διοικητικό απολογισμό αλλά και την τροποποίηση του καταστατικού ήταν όμοια: 61 θετικές ψήφοι και 11 αρνητικές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Αργολίδας ευχαριστεί όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στην Τακτική Γενική Συνέλευση καθώς και το Δ.Σ. του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας για τη διάθεση της αίθουσας.

Όπως αναφέρει:

“Με την υπερψήφιση του οικονομικού, διοικητικού απολογισμού και την τροποποίηση του καταστατικού, μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας και ο σκοπός που θέσαμε πριν τρία χρόνια, η επανεκκίνηση του Αργολικού Ποδοσφαίρου να είναι πλέον πραγματικότητα και τα πρώτα δείγματα έχουν ήδη φανεί.

Σας καλούμε να συνεχίσουμε χωρίς προσωπικές εμπάθειες απρόσκοπτα και με κοινό σκοπό την Ανάπτυξη και την Πρόοδο του Αργολικού Ποδοσφαίρου. Όλοι μαζί…”.

 

Πρόσφατα σχόλια