Θεμελιώνεται την Παρασκευή το “Kilada Hills”, η μεγάλη επένδυση στην Ερμιονίδα

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου θεμελιώνεται μια μεγάλη τουριστική επένδυση στην Ελλάδα, το Kilada Hills της εταιρείας Dolphin Capital στην Ερμιονίδα. Το πολύ μεγάλο αυτό επενδυτικό πρότζεκτ υλοποιείται σε έκταση 2.100 στρεμμάτων.

Στην τελετή θεμελίωσης θα παραβρεθούν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης.

Η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί την πρώτη τουριστική επένδυση η οποία εντάχθηκε στο Νόμο περί Ειδικών Σχεδίων Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΣΧΑΣΕ) και έλαβε οικοδομική άδεια.

Η εν λόγω επένδυση υλοποιείται σε έκταση 2.100 στρεμμάτων και σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γνωστοποιηθεί, θα περιλαμβάνει την κατασκευή ξενοδοχείου προδιαγραφών 5 αστέρων κι έκτασης 30.000 τ.μ., την ανέγερση πολυτελών κατοικιών (μεταξύ άλλων 320 επαύλεις και 100 βίλες), καθώς και τη δημιουργία εμπορικών καταστημάτων, αθλητικών χώρων, spa και γηπέδου γκολφ έκτασης 768 στρεμμάτων.

Ο προϋπολογισμός της επένδυσης υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ. Το Kilada Hills θα δημιουργήσει 800 θέσεις εργασίας κατά την περίοδο κατασκευής και τουλάχιστο 600 νέες θέσεις εργασίας κατά την πλήρη λειτουργία του, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες.

Πρόσφατα σχόλια