Δωρεά από το Metropolitan Hospital στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου

Παρουσία του δημάρχου Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλου, του συντονιστή επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου Ι. Μουστάκα, γιατρών και νοσηλευτών  παραδόθηκαν στο Κέντρο Υγείας δύο μηχανήματα υψηλής διαγνωστικής αξίας, μετά από προσφορά του Μetropolitan Hospital, μέλους του ομίλου HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta Inter Clinic).

Τα νέα αυτά μηχανήματα που εγκαταστάθηκαν την Τρίτη 9 Ιουνίου, θα συμβάλουν στον περαιτέρω έλεγχο της υγείας των κατοίκων της Ερμιονίδας, από πλευράς πρόληψης, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

O ημιαυτόματος αναλυτής παραγόντων πήξης-αιμόστασης, τύπου CLAnalyser δύναται να μετρά τις παραμέτρους πήξης του αίματος με πηκτικολογική και χρωματομετρική μέθοδο και ο αυτόματος αναλυτής ηλεκτρολυτών τύπου i-Smart που διενεργεί τις εξετάσεις καλίου, νατρίου και χλωρίου, χρησιμοποιεί λογισμικό Windows και είναι εξαιρετικά εύχρηστος και λειτουργικός.

Ακόμα η προσφορά αυτή, περιλαμβάνει τα απαραίτητα αντιδραστήρια για την ανάλυση μεγάλου αριθμού δειγμάτων που ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, χάρη στην υψηλή τεχνολογία.

Πρόσφατα σχόλια