Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τη δημιουργία Open Mall στο Ναύπλιο

Η δέσμευσή του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου προς τους καταστηματάρχες για την υλοποίηση της Δράσης “Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ναυπλιέων – Open Mall” παίρνει σάρκα και οστά…     

Σε απόλυτη συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων (δικαιούχος) υπoγράφηκαν τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου (συνδικαιούχος), παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου, οι συμβάσεις μεταξύ του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κ. Βερδελή και των Συμβούλων που θα εργαστούν πάνω σε αυτή τη καινοτόμα δράση.

Σε ένα κλίμα εξαιρετικά συνεργάσιμο, εποικοδομητικό και συλλογικό από όλες τις πλευρές, συζητήθηκαν τα διαδικαστικά, παρουσιάστηκαν οι ιδέες, αναφέρθηκαν τα σημεία που πρέπει να δοθεί ώθηση και είμαστε σίγουροι ότι το Ναύπλιο θα έχει πια τη δική του Εμπορική Ταυτότητα και τα καταστήματα της πόλης θα αλλάξουν  ριζικά την εικόνα τους, θα αναβαθμιστούν και θα αναδείξουν την τοπική αγορά.

Το πρόγραμμα από τη πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου, θα επιμελείται Αρχιτεκτονικά ο Π. Παπασωτηρίου,  για την ανάδειξη ταυτότητας της Εμπορικής Περιοχής  και για όλες τις επιμέρους ενέργειες της  προετοιμασίας και υλοποίησης του έργου ο Οικονομολόγος Γ. Παπαδημητρίου.

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: “Ένα οραματικό έργο ξεκινά! Ένα σημαντικό έργο πνοής με στόχο τη προσέλευση αγοραστικού κοινού προς όφελος όλων. Ευχαριστούμε θερμά όλους για την αγαστή συνεργασία”.

Πρόσφατα σχόλια