Τα νέα γραφεία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” γνωστοποιεί τη μεταφορά των γραφείων του από τη Νέα Κίο Άργους στην Τοπική Κοινότητα Μύλων του Δήμου Άργους-Μυκηνών και συγκεκριμένα στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Μύλων.

Η νέα ταχυδρομική διεύθυνσή του είναι:

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ – ΣΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Τ.Θ. Ε48
Τ.Κ. 21250 Μύλοι Άργους
Αργολίδα

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου:

Χάρη στο μεράκι και την προσπάθεια των μελών του Συλλόγου μας καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρόνο να μεταμορφώσουμε τα νέα μας γραφεία σε ένα φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο, διακοσμώντας τα με αναφορές στην αξία του εθελοντισμού, στις δράσεις μας και τις διακρίσεις που έχουμε λάβει από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και το τοπικό συμβούλιο Μύλων, τον κ. Κωσταντίνο Τσιώρο για την πολύτιμη βοήθειά του, καθώς και όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι με τις δωρεές τους μας έδωσαν την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τη διαμόρφωση των νέων μας γραφείων. Συγκεκριμένα την εταιρεία “Δ. Δημοπάνας” για τη δωρεά των χρωμάτων, την εταιρεία “Μ. Πίκουλης & Σια ΕΕ” για τη δωρεά μίας πόρτας και τέλος τους κ. Παναγιώτη Μπράτη και υδραυλικό κ. Ιωάννη Μπερτζελέτο υδραυλικό για την προσωπική τους εργασία.

Λόγω των περιορισμών που ισχύουν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας δεν έχει ακόμα καταστεί δυνατό να πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια του νέου μας χώρου, θα επανέλθουμε ωστόσο με νεότερη ανακοίνωση μας όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

Πρόσφατα σχόλια