Τηλεδιασκέψεων συνέχεια στο Κίνημα Αλλαγής, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο

Στα πλαίσια των οργανωτικών διεργασιών του Κινήματος Αλλαγής και προκειμένου να ενημερώνει αποτελεσματικά και συμμετρικά τους πολίτες με την φυσική παρουσία ήδη ενημερωμένων στελεχών, έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας τηλεδιασκέψεις σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρειο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδας Ζ. Κουτσογιάννης:

Τη Δευτέρα 1/6 πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα με πρωτοβουλία του γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη συντονιστή τον γραμματέα της Ν.Ε. Αργολίδας και συμμετοχή 26 από τα θεσμικά στελέχη και του βουλευτή του νομού Ανδρ. Πουλά, εποικοδομητική 4ωρη τηλεδιάσκεψη με ενημέρωση και συζήτηση για την προγραμματιζόμενη για το φθινόπωρο  πολιτική συνδιάσκεψη του Πα.Σο.Κινήματος Αλλαγής.

Επίσης, την Τρίτη 2/6 πραγματοποιήθηκε πανελλαδική, με οργανωτική πρωτοβουλία του εκπροσώπου τύπου Παύλου Χρηστίδη συντονιστή τον Παν. Βλάχο και συμμετοχή 79 στελεχών από όλες τις Ν.Ε., υποδειγματική τηλεδιάσκεψη – σύσκεψη περισσοτέρων των 4 ωρών για την βέλτιστη προώθηση των εποικοδομητικών πολιτικών προτάσεών μας που κυοφορούντο  ακόμη & εν μέσω πανδημίας.

Πρόσφατα σχόλια