Συνάντηση του προεδρείου της ΟΕΒΕ Αργολίδας με τον Γιάννη Μαλτέζο

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μακρής, ο γραμματέας Κώστας Χρόνης και ο ταμίας Χρήστος Ξυλινάς από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας συναντήθηκαν την Δευτέρα 25 Μάιου, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο  στο πλαίσιο της λήψης μέτρων εναντία στον κορονοϊοό, με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο.

Θέματα της συνάντησης ήταν τόσο τα προβλήματα και η αντιμετώπιση τους από την πανδημία του κορονοϊού όσο και θέματα που αφορούν τα έργα υποδομής, το οδικό δίκτυο του νομού και την τουριστική προώθηση του νομού Αργολίδας.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε θετικό κλίμα κατατεθήκαν σειρά προτάσεων για δράσεις τόνωσης των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή, των επιχειρήσεων που πλήττονται βάση των ΚΑΔ  και των πολιτών  από την πρωτόγνωρη κρίση της επιδημίας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Μαλτέζο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για συνάντηση καθώς και  την δέσμευση του  για συνεργασία με όλους τους φορείς, σωματεία και συλλόγους για την υλοποίηση σημαντικών έργων  που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της περιφέρειας  Αργολίδας.

 

Πρόσφατα σχόλια