Βίαιη επίθεση σε ιατρό και νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Ναυπλίου καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας

Τη βίαιη επίθεση σε μία ιατρό και μία νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Ναυπλίου από ομάδα ρομά καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας. Το περιστατικό συνέβη κατά την εφημερία της Τρίτης 19/5.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Μια ακόμη βίαιη επίθεση καταγράφηκε από ομάδα ρομά σε βάρος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κατά την χθεσινή εφημερία της Ν.Μ. Ναυπλίου. Την επίθεση δέχθηκαν μια ιατρός και μια νοσηλεύτρια της ορισθείσας ομάδας για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας για πολλοστή φορά καταδικάζει κάθε βίαιη συμπεριφορά σε βάρους των λειτουργών της υγείας, οι οποίοι με αυτοθυσία προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

Το δυσάρεστο φαινόμενο αυτό έχει απασχολήσει δυστυχώς αρκετές φορές την περιοχή μας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας έχει καταθέσει επανειλημμένως και αναλυτικά τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση του φαινομένου στις αρμόδιες αρχές.

Καλεί δε για άλλη μια φορά τους αρμοδίους να παρέμβουν άμεσα και αποφασιστικά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του απαράδεκτου φαινομένου των επιθέσεων σε βάρος των λειτουργών υγείας.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια