Επανέναρξη μαθημάτων δια ζώσης στο Δημοτικό Ωδείο Άργους

Όπως ανακοινώνει το Δημοτικό Ωδείο Άργους:

Το Ωδείο μας κατά την περίοδο των διαδικτυακών μαθημάτων, με μεγάλη προσπάθεια και ευσυνειδησία των καθηγητών μας, κράτησε τους μαθητές του κοντά στη Μουσική. Ήταν για όλους μια περίοδος όπου χρειάσθηκε ακόμη περισσότερη φαντασία, όρεξη για δουλειά και άσκηση στην σύγχρονη τεχνολογία.

Όμως όλοι μαζί: εργαζόμενοι, μαθητές και γονείς καταφέραμε περάσουμε απ’ αυτό το εμπόδιο με τις μικρότερες αρνητικές συνέπειες. Και χαιρόμαστε γι’ αυτό!
Τώρα, σιγά – σιγά επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Τα δια ζώσης μαθήματα ξεκίνησαν από χθες Δευτέρα 18 Μαΐου. Τηρούμε φυσικά, απολύτως, τις οδηγίες του ΥΠ.ΠΟ.Α και αυτές του ιατρού εργασίας του Δήμου μας κ. Αθ. Νταβέλου.

Βέβαια για όλα τα παραπάνω χρειασθήκαμε υλική υποδομή την οποία μας εξασφάλισε ο Δήμος μας. Και με το παραπάνω! Είχαμε κοντά μας τους Αντιδημάρχους κ. Δ. Κρίγγο και κ. Π. Σχοινοχωρίτη καθώς και υπαλλήλους του Δήμου. Τους ευχαριστούμε!

Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι με το νέο μας απόκτημα: είναι ένα Πιάνο με ουρά Yamaha, με υπέροχο ήχο, το οποίο είχαμε ανάγκη εδώ και χρόνια!

Οδηγίες για τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Άργους

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια