Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Ο ΑΚΣΥΝΑ σχολιάζει τις δηλώσεις του περιφερειάρχη στα Φίχτια για αρδευτικό

Ανακοίνωση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Νομού Αργολίδας (ΑΚ.ΣΥ.Ν.Α.)

Εδώ και δεκαετίες Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες και βουλευτές,  δεν έχει υπάρχει ούτε ένας που να μην έταξε τη λύση του προβλήματος της άρδευσης στον ευρύτερο πρώην δήμο Μυκηνών. Μάλιστα κάποιοι δήλωναν, ότι θα παραιτηθούν αν δεν φτάσει το νερό του Ανάβαλου στην περιοχή!

Κούφια λόγια, χωρίς κανένα αντίκρισμα και από τον κ. Νίκα που υποσχέθηκε προσωρινό δίκτυο άρδευσης, τη στιγμή που για άλλη μια χρονιά η παραγωγή καταστρέφεται, το κόστος του ποτίσματος από γεωτρήσεις μεγάλου βάθους είναι πολύ υψηλό και οι τιμές των προϊόντων κατρακυλούν συνεχώς.

Καμία ουσιαστική λύση δεν δίνεται στο επί χρόνια τεράστιο ζήτημα του νερού. Το μεγάλο πρόβλημα της λειψυδρίας δεν λύνεται με μπαλώματα.

Τώρα απαιτείται οργάνωση, αγωνιστική διεκδίκηση, μαχητική, μαζική, για να φτάσει επιτέλους νερό φθηνό, ποιοτικό, σε επαρκή ποσότητα για τις ανάγκες που υπάρχουν.

Απαιτούμε:

Να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί τώρα το έργο του Ανάβαλου για την άρδευση της περιοχής.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια