Κάλεσμα στους συλλόγους γονέων από τα σωματεία εκπαιδευτικών της Αργολίδας

Κάλεσμα προς τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Α’θμιας και Β’θμιας  Εκπαίδευσης Αργολίδας κάνουν η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Αργολίδας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Αργολίδας για συνάντηση με θέμα το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο και την τροπολογία για τη ζωντανή μετάδοση των μαθημάτων.

Στο κάλεσμα αναφέρεται: 

Τα ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας και του ΣΕΠΕ Αργολίδας καλούν τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο θεατράκι του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου τη Δευτέρα 18-5-2020 και ώρα 19.30 σε συνάντηση- ενημέρωση για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που περιέχει σοβαρότατες διατάξεις για την εκπαίδευση των παιδιών μας και εν μέσω πανδημίας κατατέθηκε από την κυβέρνηση χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαλόγου με τους εκπαιδευτικούς φορείς.

Επιπλέον θα γίνει ενημέρωση για την απαράδεκτη τροπολογία που πρόσφατα ψηφίστηκε και αφορά τη ζωντανή μετάδοση του μαθήματος. Η διάταξη αυτή άπτεται των προσωπικών δεδομένων εκπαιδευτικών και κυρίως των μαθητών μας. Καταδικάζεται από τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες οι οποίες και ζητούν την απόσυρση της.

Θεωρούμε ότι η παρουσία σας είναι απαραίτητη ώστε να γίνει ουσιαστικός διάλογος και  να ενημερωθείτε για τα σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης.

Τα ΔΣ ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ Αργολίδας

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια