Συνάντηση του συλλόγου καφετεριών, εστιατορίων Άργους – Μυκηνών με Χειβιδόπουλο, Γκαρκάσουλα

Συνεχίζοντας τις επαφές του με τους τοπικούς φορείς, ο Σύλλογος επαγγελματιών στεγασμένων αναψυκτηρίων, καφετεριών, εστιατορίων και λοιπων συναφών χρήσεων Δήμου Άργους – Μυκηνών, συναντήθηκε την Πέμπτη 14/5 με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Τάσσο Χειβιδόπουλο, και τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γκαργκάσουλα.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του:

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η δημοτική παράταξη “Δυνατή Πόλη Ξανά”, από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, συνεχίζει να τηρεί μια υπεύθυνη πολιτική στάση, καταθέτοντας προτάσεις για την στήριξη της εστίασης αλλά και όλων των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Ο κύριος Χειβιδόπουλος, αφού μας ξεκαθάρισε ότι δεν αντιλαμβάνεται τα τεράστια προβλήματα και την αγωνία του κλάδου μας ως πεδίο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης, άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα και τα αιτήματα μας, κατανοώντας απόλυτα τον λογικό και δίκαιο χαρακτήρα τους.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων προτάσεις για την καλυτέρευση  της προσβασιμότητας στην πόλη μας, προτάσεις για μια σύγχρονη τουριστική καμπάνια με την συμμετοχή του Δήμου του Επιμελητηρίου κι άλλων φορέων, προτάσεις για την μείωση των Δημοτικών Τελών για τις επιχειρήσεις καθώς και για την μη χρέωση Δημοτικών Τελών κι ενοικίων χώρων,  για το διάστημα που οι επιχειρήσεις μας έμειναν κλειστές, και γενικότερα προτάσεις για κάθε είδους ενέργειες και δραστηριότητες του Δήμου μας και των επιχειρήσεων μας για την ανάπτυξη  της οικονομίας, με σκοπό την επιβίωση μας στην νέα πραγματικότητα που βιώνουμε μετά την εμφάνιση της Πανδημίας.

Μέσα από την γόνιμη συζήτηση μας αυτή, πέρα από τον εμπλουτισμό των προτάσεων μας, για όσο το δυνατό μεγαλύτερη οικονομική ανακούφιση των επιχειρήσεων αλλά και των εργαζομένων μας, αναγνωρίσαμε έναν ακόμη σύμμαχο στον αγώνα μας για να παραμείνουμε όρθιοι!

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια