Ενημέρωση του Δήμου Ναυπλιέων για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρων στους αιγιαλούς και παραλίες

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνοντας όσους ενδιαφέρονται για τη παραχώρηση της απλής χρήσης χώρων στους αιγιαλούς και παραλίες, ανακοινώνει τα εξής:

Λόγω της υπάρχουσας κατάστασης εξαιτίας του Covid – 19 και κατόπιν επικοινωνίας με την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να αναμένει την έκδοση υπουργικής απόφασης ή εγκυκλίου προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία παραχώρησης της απλής χρήσης των ως άνω χώρων αιγιαλού και παραλιών.

Η εν λόγω υπουργική απόφαση η εγκύκλιος θα καθορίζει τους δικαιούχους διαχείρισης των χωρών αυτών, τον τρόπο δημοπρασίας, την έκταση που θα καλύπτει κάθε θέση, την απόσταση της μιας θέσης από την άλλη, την παραχώρηση σε όμορες εκμεταλλεύσεις, τον τρόπο καταβολής του ανταλλάγματος, τους χώρους που εξαιρούνται από την παραχώρηση, τη διάρκεια των μισθώσεων κτλ.

Ο δήμος παρακολουθεί το σημαντικό αυτό θέμα σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και αμέσως μετά την έκδοση της υπουργικής απόφασης ή της εγκυκλίου και στην περίπτωση που είναι δικαιούχος της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας, θα ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία δημοπρασιών για την παραχώρηση της απλής χρήσης των χωρών αυτών.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια