Γ. Γκιόλας: Απαράδεκτη ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους στο Κ.Υ. Άργους (πρώην ΙΚΑ)

Πολλές διαμαρτυρίες περιήλθαν σε γνώση του βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα καθώς εκφράστηκε  έντονη δυσαρέσκεια από τους ασφαλισμένους στο Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ) Άργους, για τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό.

Το γεγονός αυτό τους αναγκάζει να περιμένουν ώρες μέχρι να εξυπηρετηθούν, φτάνοντας στο σημείο να αφήνουν τα βιβλιάριά τους σε ειδική θυρίδα, αφού δεν υπάρχει κανείς να τα παραλάβει.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Γκιόλας:

“Εδώ και καιρό, τόσο στο Κ.Υ. Άργους όσο και στο Κ.Υ. Ναυπλίου, το προσωπικό έχει μειωθεί δραματικά αλλά οι φωνές για ενίσχυση των κέντρων, δεν έχουν βρει μέχρι σήμερα ευήκοα ώτα. Αν σκεφτεί κανείς, ότι οι περισσότεροι των ασφαλισμένων είναι κυρίως συνταξιούχοι, απόμαχοι της ζωής, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι η ταλαιπωρία είναι δυσβάσταχτη για ανθρώπους που θα έπρεπε, τουλάχιστον, να τους σέβονται και να μην τους υποβάλλουν σε οποιαδήποτε αναμονή.

Όσοι συνωστίζονται στις Μονάδες Υγείας, ζητούν κυρίως συνταγογράφηση φαρμάκων, εξετάσεις ή παραπεμπτικά. Λίγος σεβασμός προς όλους αυτούς, θα ήταν το ελάχιστο που θα έπρεπε να επιδείξει η Πολιτεία.

Καλούνται οι αρμόδιοι που είναι εκτεθιμένοι για τις ελλείψεις των Κέντρων Υγείας, σε προσωπικό και κυρίως γιατρούς και έχουν υποσχεθεί να τα ενισχύσουν, δηλαδή,η 6η Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.Π.Ε) και ο Υπουργός Υγείας, να επιλύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, δείχνοντας την δέουσα ευαισθησία και υπευθυνότητα.”

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια