Εστία μόλυνσης η εγκαταλελειμμένη ζυγαριά στο Δρέπανο (εικόνες)

Ο αναγνώστης Κώστας Α. Καρούντζος (Μαγκανάς) μας έστειλε φωτογραφίες από την άθλια κατάσταση που επικρατεί κοντά στο γήπεδο του Δρεπάνου, στην παλιά εγκαταλελειμμένη ζυγαριά. Γεμάτος μπάζα και σκουπίδια ο εξωτερικός χώρος, με κατεστραμένη πόρτα και σπασμένα τζάμια το κτήριο. Με ψόφια ζώα και δυσωδία…

Όπως αναφέρει:

Αγαπητοί συμπολίτες μας σας παρουσιάζω πώς βρίσκεται η ζυγαριά μας στην τοποθεσία γήπεδο Δρέπανου: Γεμάτη με μπάζα, γεμάτη σκουπίδια. Η είσοδος ελεύθερη, κατεστραμμένη η πόρτα, τα παράθυρα σπασμένα. Το κτήριο κατεστραμμένο. Ζώα ψόφια, μυρωδιά άσχημη, πολλές εστίες μόλυνσης για τους συμπολίτες μας.

Δυστυχώς, μια παρακαταθήκη που μας άφησαν οι γονείς μας δεν μπορέσαμε να τη συνεχίσουμε για πολλούς και διάφορους λόγους.

Αγαπητοί τοπικοί άρχοντες, πρέπει άμεσα να μεριμνήσετε να καθαρίσετε το χώρο της ζυγαριάς. Να ηλεκτροδοτηθεί, να πέσει τάπητας, φωτισμός με προβολείς μεγάλου φωτισμού.

Να γίνει μια συντήρηση του υπάρχοντος κτηρίου.

Γενικότερα, πού ανήκει αυτή η ζυγαριά; Στον Δήμο Ναυπλιέων; Στην Περιφέρεια;

Τι πρέπει να κάνει ένας ιδιώτης για να πάρει αυτή τη λειτουργικότητα αυτής της ζυγαριάς; Βγαίνει σε δημοπρασία; Δεν βγαίνει; Tι γίνεται γενικότερα;

Πρέπει να γνωρίζουμε, διότι εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι να την λειτουργήσω για να μπορούν οι συμπολίτες μας να ζυγίζουν τα προϊόντα όταν έρθει η εποχή των εσπεριδοειδών.

Ελπίζοντας μετά από αυτή την παρέμβαση, ο Πρόεδρος Δρεπάνου και το τοπικό συμβούλιο Δρεπάνου να μου δώσουν πληροφορίες.

Θα καταθέσω αίτηση στο τοπικό συμβούλιο Δρεπάνου γενικότερα που σίγουρα ίσως βγάλουμε μια άκρη.

Με εκτίμηση και σεβασμό ένας απλός συμπολίτης σας που θέλει ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο του.

Κώστας Α. Καρούντζος (Μαγκανάς)

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια