Επίσκεψη Νίκα σε Βιβάρι, αποθήκες ΡΕΑ

Σύσκεψη εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη 7 Μαΐου, στην Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στον χώρο των αποθηκών του εργοστασίου ΡΕΑ, στη Νέα Τίρυνθα, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Περιφέρεια από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αργολίδας, με πενταετές χρησιδάνειο.

Στον εν λόγω χώρο, συνολικής επιφάνειας 1.000 τ.μ., πρόκειται να μεταφερθεί και το Αρχείο Καπνού της Ελλάδας από το κτήριο του Ναυπλίου στο οποίο βρίσκεται τώρα, καθώς το εν λόγω κτήριο θα ανακατασκευαστεί και θα στεγάσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ακολούθως, ο περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκαν, μαζί με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, το Βιβάρι, όπου ο δήμος της αργολικής πρωτεύουσας επιδιώκει να μετάσχει στη δημοπρασία για την ενοικίαση του θαλάσσιου χώρου εκτροφής αλιευμάτων.

«Με τον δήμαρχο συζητήσαμε και συμφωνήσαμε αν του επικυρωθεί ο χώρος να υπάρξει δυνατότητα συνεργασίας με την Περιφέρεια για την αναβάθμιση της περιοχής» δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Στη σημερινή του επίσκεψη στην Αργολίδα, ο περιφερειάρχης απασχολήθηκε επίσης και με το θέμα που αφορά τη συντήρηση των τοιχογραφιών στον ναό της Θεομάνας, στη Νέα Κίο.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια