Ειδικός συνεργάτης του Δημήτρη Καμπόσου τοποθετήθηκε ο Σωτήρης Κωτσοβός

Ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου τοποθετήθηκε ο δικηγόρος και πρόεδρος του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» Σωτήρης Κωτσοβός.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι  μέχρι τη λήξη της θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, δηλαδή στις 31-12-2023.

Η συνεργασία αφορά αποκλειστικά στην παροχή εισηγήσεων και συμβουλών σε θέματα Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων συμμετοχής του Δήμου σε Πολιτιστικές Δραστηριότητες και Συνεργασίες, σε Ευρωπαϊκά Δίκτυα και Αδελφοποιήσεις.

Ο Σ. Κωτσοβός στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει διατελέσει δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος, αντιδήμαρχος Άργους και αντινομάρχης Αργολίδας.

Το 2010 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, έχοντας ως πολιτικό του αντίπαλο τον Δ. Καμπόσο, και για τέσσερα χρόνια ήταν επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

3 σχόλια

  1. Επιτέλους!!!!
    Μετά από τόσα χρόνια τα κατάφερε και “τρούπωσε” στο Δημαρχείο.
    Τώρα που “τρούπωσε” μην τον φοβάσαι ……

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΧΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Δεν υπάρχουν πολιτικοί αντίπαλοι .Υπάρχουν ισχυροί άνδρες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό του έθνους και της πόλεως

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια