Επισκέψεις Πουλά στο Δημαρχείο Επιδαύρου και το Κέντρο Υγείας Λυγουριού

Τη Δευτέρα 4 Μαϊου, ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Πουλάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Επιδαύρου Αναστάσιο Χρόνη. Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο συζητήθηκαν:

  • Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την μη λειτουργία του Θεάτρου λόγω του COVID- 19 και τις επιπτώσεις που θα προκληθούν στην περιοχή. Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις ενέργειες και το αίτημα που έχει καταθέσει ο Δήμαρχος προς το Υπουργείο Πολιτισμού για την λειτουργία του Θεάτρου υπό προυποθέσεις.
  • Τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί ο Δήμος  για την στήριξη των πληττόμενων επαγγελματιών από το lockdown.
  • Τα προβλήματα που έχουν προκύψει τόσο στον τουριστικό όσο και στον αγροτικό τομέα.
  • Οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα του Δήμου

Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε εποικοδομητική και από τις δύο πλευρές και ο Βουλευτής εξέφρασε την εμπιστοσύνη του αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του στην επίλυση των προβλημάτων.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν από κοινού το Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου ενημερώθηκαν από τον διευθυντή κ. Καμπόσο για την λειτουργία και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την αφαίμαξη προσωπικού,  που υφίσταται το Κ.Υ.  λόγω της υγειονομικής κρίσης στην δομή μεταναστών της Ερμιονίδας.  Ένα ακόμα σημαντικό  θέμα που τέθηκε υπόψη τους, είναι οι πάγιες ελλείψεις της μονάδας,  τόσο σε προσωπικό όσο και σε τεχνολογικό  εξοπλισμό, που δυσχεραίνουν το έργο  του υπηρετούντος προσωπικού, στην παροχή υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες της περιοχής.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια