9 τόνους πορτοκαλιών έκλεψαν τρεις γυναίκες σε Παναρήτι, Μοναστηράκι – Αναζητούνται συνεργοί και παραλήπτες

Πορτοκάλια σε κτήματα, σε χωριά της Αργολίδας είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τρεις γυναίκες ελληνικής καταγωγής που συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, είχαν αφαιρέσει τις τελευταίες ημέρες 9 τόνους πορτοκαλιών, ενώ είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλους 6,5 τόνους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις γυναίκες (ηλικίας 28, 39 και 57 ετών), συνελήφθησαν χθες στο Παναρίτη, διότι μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αγρόκτημα ποσότητα πορτοκαλιών, συνολικού βάρους 3,5 τόνων, τα οποία είχαν τοποθετήσει σε 70 σακιά. Όμως, έγιναν αντιληπτές και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι τρεις γυναίκες είχαν αφαιρέσει, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, στις 11 Απριλίου από το ίδιο αγρόκτημα στο Παναρίτη ποσότητα πορτοκαλιών βάρους 2 τόνων.

Επίσης, στις 12 Απριλίου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν έναν τόνο και 200 κιλά πορτοκαλιών από αγρόκτημα στο Ανυφί, ενώ στις 15 Απριλίου είχαν αφαιρέσει 7 τόνους πορτοκαλιών από κτήμα στο Μοναστηράκι.

Στις 18 Απριλίου τα ίδια άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, προσπάθησαν να αφαιρέσουν περίπου 2 τόνους πορτοκαλιών από αγρόκτημα στο Μοναστηράκι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τόσο για τον εντοπισμό των συνεργών των τριών γυναικών, όσο και των παραληπτών της ποσότητας των πορτοκαλιών που εκλάπησαν.

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια