Μεταφέρονται δύο παιδιά από τη δομή μεταναστών της Ερμιονίδας σε νοσοκομείο της Αθήνας

Σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας μεταφέρονται αυτή την ώρα δύο παιδιά από τη δομή μεταναστών στο Κρανίδι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Πρόκειται, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, για δύο από τα συνολικά 150 κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία διαγνώσθηκαν στην περιοχή τις προηγούμενες ώρες.

Την ίδια ώρα, στην περιχοή επικρατεί μεγάλη αγωνία για τα αποτελέσματα των ελέγχων που έγιναν σε 177 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Κρανιδίου, οι οποίοι είχαν επαφές με τους αλλοδαπούς που διαμένουν στη δομή, εργαζομένους σε τράπεζες, καταστήματα και αστυνομικούς.

Μιλώντας νωρίτερα, κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαραδλιάς, ενημέρωσε αναλυτικά για την έκταση της διασποράς του ιού, μετά την αυτοψία του στην περιοχή. «Αντιμετωπίζουμε μια συγκεκριμένη κατάσταση στο Κρανίδι. Αυτή τη στιγμή επιστρέψαμε με 177 δείγματα» περιέγραψε ο κ. Χαρδαλιάς, τα οποία υφίστανται αυτήν την ώρα επεξεργασία σε ειδικά εργαστήρια. Πρόκειται για 177 δυνητικές επαφές υψηλές ή μη φιλοξενούμενων στη δομή «και θα αξιολογήσουμε, θα σταθμίσουμε και θα προτεραιοποιήσουμε τα μέτρα» ανέφερε σχετικά ο υφυπουργός.

Μεταφορά δύο παιδιών