Β. Σιδέρης: Μεγάλες οι ευθύνες της Περιφέρειας στο θέμα της Ερμιονίδας (βίντεο)

Ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου και πρώην αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βασίλης Σιδέρης μίλησε στο κεντρικό δελτίο του PLP για τα 150 κρούσματα κορονοϊού στην Ερμιονίδα.

Όπως, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

“Όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε πολλές φορές κρούσει των κώδωνα του κινδύνου, όμως η Περιφερειακή Αρχή το μόνο που έκανε ήταν να υποβαθμίζει την σημασία της πανδημίας, με χαρακτηριστική τη φράση του κ. Νίκα που μιλούσε για παρανοϊό λίγες εβδομάδες πριν. Δυστυχώς την στιγμή που δεν υπήρξε η πολιτική βούληση να γίνουν τα βασικά (π.χ. περιφερειακά συμβούλια με τηλεδιάσκεψη), πως θα μπορούσαμε να μιλάμε για σοβαρό σχέδιο δράσης; Πρόσφατη είναι άλλωστε και η καταγγελία για αυταρχική και εκφοβιστική συμπεριφορά του Περιφερειάρχη, που αγνοώντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τις εγκυκλίους που ακολούθησαν, έθετε σε κίνδυνο την υγεία υπαλλήλων και πολιτών

Οι ευθύνες υπάρχουν και είναι μεγάλες, καθώς δεν υπήρξε κανένα σχέδιο, κανένα πλάνο και καμία οργάνωση ώστε ν’ αντιμετωπίσει την πανδημία στο βαθμό που μπορούσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

https://www.facebook.com/inforadio95.8/videos/1624724294358719/