Δρούγκας: Eπωαστήριο δισεκατομμυρίων κουνουπιών στον παλιό «Κύκνο» – Απαιτείται απάντληση νερών, μπάζωμα

Μια υγειονομική βόμβα, που απειλεί τους κατοίκους του Ναυπλίου, βρίσκεται στην περιοχή του παλιού εργοστασίου του “Κύκνου”. Ο περιφερειακός σύμβουλος Δημοσθένης Δρούγκας παρουσιάζει φωτογραφίες της περιοχής και τονίζει πως είναι επωαστήριο δισεκατομμυρίων κουνουπιών. 

Τονίζει πως δεν αρκούν οι ψεκασμοί. Απαιτείται η απάντληση των βουρκόνερων και το μπάζωμα για να μην ξανασυγκεντρωθούν.

Όπως αναφέρει:

Επειδή κίνδυνο για την δημόσια υγεία δεν αποτελεί μόνο ο κορονοϊός αλλά και τα κουνούπια, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ενεργό έλος στο κέντρο του Ναυπλίου, στην Ασκληπιού στον χώρο που ήταν ο «Κύκνος».

Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό λειτουργεί σαν επωαστήριο δισεκατομμυρίων κουνουπιών και άλλων εντόμων που θα μας ταλαιπωρήσουν, και θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας και τη ζωή μας.

Οι ψεκασμοί για τα κουνούπια πρέπει ήδη να έχουν ξεκινήσει, άλλα εδώ δεν αρκούν οι ψεκασμοί.

Εδώ απαιτείται η απάντληση των βουρκόνερων και το μπάζωμα για να μην ξανασυγκεντρωθούν.

Για να μην δίνουμε οδηγίες μόνο για άδειασμα των γλαστρών μετά το πότισμα όταν δίπλα μας ελλοχεύει αυτή η τραγική και τεράστια σε μέγεθος εστία μόλυνσης.

Εγώ τουλάχιστον θα φροντίσω όσο περνά απ το χέρι μου αυτή η κατάντια να διορθωθεί.

1 σχόλιο

  1. Περιμένετε από την χρεωκοπημενη Αθωνικη να κάνει κάτι; Έτσι θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα. Όμως η μελέτη προβλέπει δρόμους και κοινοχρηστους δημόσιους χώρους μέσα στο οικόπεδο. Αυτές οι επιφάνειες έχουν εκχωρηθεί στον δήμο και άρα του ανήκουν (όρος για να εκδοθουν οικοδομικές άδειες). Ας κάνει κάτι λοιπόν ο δήμος (λέμε τώρα…)

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια