Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

Δωρεάν τάμπλετ και ίντερνετ δίνει ο Δήμος Ναυπλιέων σε μαθητές για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

Δωρεάν τάμπλετ και ίντερνετ προσφέρει ο δήμος Ναυπλιέων στους μαθητές για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. 

Η διαδικασία θα εξελιχθεί ύστερα από συνεννόηση των διευθυντών των σχολείων, οι οποίοι θα κρίνουν και θα υποδείξουν τον απαραίτητο αριθμό προμήθειας υλικού, με τις σχολικές επιτροπές.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Ναυπλιέων τονίζονται τα εξής:

Ζούμε πλέον όλοι μας σε διαϕορετικούς ρυθμούς, η εκπαιδευτική μας κοινότητα καλείται να εργάζεται διαδικτυακά και μόνο.

Έχοντας, όμως, πλήρη επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης πολλών οικογενειών και την αδυναμία μαθητών όλων των βαθμίδων να παρακολουθήσουν, γιατί δεν έχουν στη διάθεσή τους τα ανάλογα μέσα, ο Δήμος Ναυπλιέων και συγκεκριμένα οι σχολικές επιτροπές του Δήμου δίνουν τη δυνατότητα προμήθειας tablet και αγοράς δεδομένων.

Η διαδικασία θα εξελιχθεί μετά από συνεννόηση των διευθυντών των σχολείων , οι οποίοι θα κρίνουν και θα υποδείξουν τον απαραίτητο αριθμό προμήθειας υλικού, με τις σχολικές επιτροπές. Ο Δήμος Ναυπλιέων στέκεται πάντα δίπλα στα παιδιά και στα σχολεία μας και εκτελεί κάθε χρέος που απαιτεί η ζωή τους.

Μένουμε σπίτι και κάνουν μάθημα OΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

2 σχόλια

  1. Κανονικά πρέπει σε όλους τους μαθητες όχι σε μερίδα μαθητών μόνο οικονομικά ασθενέστερων.Και ποιος θα κρίνει εάν έχει οικονομικά προβλήματα μια οικογένεια Ότι λαμπει δεν είναι χρυσός Αφήστε τι δείχνουν έξω οι οικογένειες το μέσα δεν το ξέρει κανεις

    1

    0

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια