spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Υγειονομικό υλικό αξίας 50.000 € από 13 επιχειρήσεις της Αργολίδας στις μονάδες υγείας του νομού

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Σε εισαγωγή και δωρεά υγειονομικού υλικού αξίας 50.000 € προχωρούν 13 επιχειρήσεις του νομού Αργολίδας προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες σε υλικά ιατρικής προστασίας όλων των υγειονομικών μονάδων του νομού.

Μία μάχη με τον χρόνο ξεκίνησε όταν το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαρτίου ενημερώθηκαν από το Νοσοκομείο του Άργους ότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη ιατρικού προστατευτικού υλικού.

Την επόμενη ημέρα (26/3) η εταιρεία ΜΑΡΜΥΚ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ παρέδωσε στο Νοσοκομείου του Άργους όσες φόρμες υψηλής προστασίας διέθετε και η Διοικήτρια Μαρία Σαρίδη ζήτησε να βρεθεί λύση ώστε να γίνει προμήθεια με επιπλέον υλικό.

Την επόμενη ημέρα, η 1η παραγγελία με 5000 απλές μάσκες, 1.400 ενισχυμένες μάσκες και 200 γυαλιά προστασίας προπληρώθηκαν και φορτωθήκαν σε πτήση cargo από την Κίνα προς την χώρα μας.

Στη συνέχεια, το  Σάββατο 28 Μαρτίου, η 2η παραγγελία με 2.500 απλές μάσκες, 1.500 ενισχυμένες, 200 στολές και 200 ποδονάρια προπληρώθηκαν από εταιρία ΔΗΜΑΣ ΑΕΒΕ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ενώ την ίδια ημέρα 11 ακόμη επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Αργολίδα συντονίστηκαν στην προσπάθεια με αποτέλεσμα εχθές, Δευτέρα 28 Μαρτίου να προπληρωθεί το ποσό για την εισαγωγή  επιπλέον: 5.000 απλές και 5.000 ενισχυμένες μάσκες, 800 στολές, 800 ποδονάρια, 500 γυαλιά & 800 χειρουργικά καπέλα. Συνολικά, 30.000 τεμάχια ατομικής προστασίας θα φτάσουν στην Αργολίδα για την κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων του νομού.

Οι επιχειρήσεις – επιχειρηματίες που στήριξαν την προσπάθεια:

FOUGARO ARTCENTER – Φλωρίκα Κυριακοπούλου

MARMYK ILIOPOULOS SA – Αθανάσιος Ηλιόπουλος

DIMAS SAΚώστας Δήμας

ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΕ, Γεώργιος Σκούρας

DANAIS SA  Μιλτιάδης Κονοπισόπουλος

KINITA LATOMEIA SA  Τάκης Ζαχαράκης

SOURSOS SA Ιωάννης Σούρσος

DOLPHIN CAPITAL PARTNERS – Μίλτος Καμπουρίδης

EXTRA FRUITS SA Στέλιος Λυκοσκούφης

S. ROKIZAS SAΑφοί Στυλιανού Ρόκιζα

ASPIS SA  Άννα Δέδε – Μπουλμέτη

AΦΟΙ ΚΟΥΦΑΚΗ ΑΒΕ  Μάριος Κουφάκης

SKOURAS REAL ESTATE Θεόδωρος Σκούρας

 

spot_img