Θλίψη στην Αργολίδα για το θάνατο του Κώστα Παπαδημητρίου

Στο πένθος βυθίστηκε η Αργολίδα αλλά το ΠΑΣΟΚ, καθώς το βράδυ της Κυριακής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος της Νεολαίας του κόμματος Κώστας Παπαδημητρίου στα 45 του χρόνια. Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη, στις 12, στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Κρανίδι.

Με καταγωγή από το Κρανίδι, ο Κώστας Παπαδημητρίου ήταν αντιπρόεδρος του ΚΕΚ “Διάσταση”, με παραρτήματα στο Ναύπλιο, το Κρανίδι και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε ένα από τα ενεργά στελέχη της ΠΑΣΠ, ενώ ήταν και γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Στο δεύτερο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής είχε εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Τι να πεις; ένας καλός φίλος, ένας άνθρωπος, με θαρρος και άποψη, ένας μαχητής της παράταξης έφυγε πολύ πολύ νωρίς. Θα λείψεις σε όλους μας και στην Αργολίδα που τόσο αγάπησες. Τι να πεις; καλό ταξίδι Κώστα» έγραψε στο Facebook ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Συλλυπητήρια επιστολή Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Αργολίδας

Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετούμε τον αγαπητό οικογενειάρχη, επιστήμονα & συνοδοιπόρο μας, Κώστα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής που μ’ εντιμότητα & αξιοπρέπεια άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του!

Το ήθος, η ακεραιότητα & η εργατικότητά του, καθιστούν ακόμα πιο οδυνηρή την απώλειά του.

Κώστα φεύγεις όπως ήρθες. Με τα χέρια καθαρά. Έντιμος, αξιοπρεπής και ακέραιος ως το τέλος.Με το μέτωπο ψηλά.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του & ιδιαίτερα στ’ ανήλικα παιδιά του!

Λεωνίδας Ζ. Κουτσογιάννης
Γραμματέας Ν.Ε. Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής