Στον Εισαγγελέα οι γονείς για την κεραία στο 3ο Δημοτικό Άργους – Ζητούν διακοπή ρεύματος

Δεκάδες γονείς των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου και έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στον Εισαγγελέα ζητώντας την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας η οποία βρίσκεται, εδώ και μια δεκαετία, περίπου 20 μέτρα από τις σχολικές αίθουσες.

Οι γονείς ζήτησαν να γίνει παρέμβαση ώστε να διακοπεί η παροχή ρεύματος προς την κεραία και παρέδωσαν όλα τα έγγραφα που έχουν συγκεντρώσει και αποδεικνύουν ότι η λειτουργία της δεν τηρεί τους κανονισμούς και είναι επιβλαβής για την υγεία των μαθητών.

Ήδη, εδώ και πέντε ημέρες δεν γίνονται μαθήματα στο σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ το βράδυ, σε νέα συνέλευση, οι γονείς πρόκειται να αποφασίσουν για τις επόμενες δράσεις τους.

Για το θέμα έχουν κάνει Ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς ζητώντας την άμεση απομάκρυνση της κεραίας και οι τρεις βουλευτές του νομού και αναμένονται απαντήσεις.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.