Δήλωση συνδικαλιστή αστυνομικού: “Θα περάσει ωραία στη φυλακή ο ληστής-αστυνομικός, είναι και όμορφος”

του Χρήστου Δεμέτη στο www.news247.gr

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Στ. Μπαλάσκας μιλώντας για τον αστυνομικό που λήστευε περίπτερα και βενζινάδικα με το όπλο του, κάνοντας λόγο για αιτιολογημένη πιθανή αυτοδικία εντός φυλακών.

Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Στ. Μπαλάσκας, για τον αστυνομικό που λήστευε πρατήρια υγρών καυσίμων και περίπτερα με το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν εθισμένος στον τζόγο.

“Εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος” είπε ο Στ. Μπαλάσκας, προκαλώντας την εύλογη απορία του πάνελ, για να συνεχίσει: “Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, περνάς ωραία. Αυτός θα περάσει πολύ ωραία στη φυλακή”.

“Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες”, ανέφερε, χαρακτηρίζοντας αδιανόητη την πράξη του συναδέλφου του.

Μετά τις αντιδράσεις στο πάνελ και το ερώτημα που δέχθηκε αν επιβραβεύει τέτοιες συμπεριφορές στη φυλακή, πρόσθεσε: “Δεν επιβραβεύω, είπα πως είναι αναπόφευκτο”…

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ και δείτε το σχετικό βίντεο στο www.news247.gr