Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Συνάντηση με Μαλτέζο για το θέμα της κεραίας δίπλα στο 3ο Δημοτικό Άργους

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή γονέων και τον διυθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους είχε την Τρίτη ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος με πρωταρχικό ζήτημα την αναστάτωση που έχει προκληθεί από την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον του 3ου Δημοτικού Σχολείο Άργους και την ανησυχία των γονέων για τις συνέπειες στην υγεία των παιδιών τους.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαλτέζος:

Οι γονείς ενημερώθηκαν ότι η ευαισθητοποίησή μας υπήρξε άμεση και ότι οι υπηρεσίες της Π.Ε. Αργολίδας, έχουν ήδη ζητήσει να προσκομιστεί αντίγραφο του πλήρους φακέλου της έγκρισης Μελέτης Περιβαλλοντικών Όρων που αφορά στην κατασκευή της εν λόγω κεραίας από την ΠΕ.ΧΩ Πελοποννήσου, από την οποία είχε εκδοθεί το 2010, καθώς και αντίγραφο της σε ισχύ περιβαλλοντικής αδειοδότησης και του θεωρημένου τεύχους που τη συνοδεύει από τη συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Επισημάνθηκε ότι τα στοιχεία που αναζητήθηκαν από τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Αργολίδας μέσω του ιστοτόπου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) αλλά και του φακέλλου με τα στοιχεία που θα λάβουμε ως ανωτέρω, θα ελεγχθούν από τις Υπηρεσίες μας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Παρά το γεγονός ότι η σχετική αδειοδότηση δεν εξεδόθη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πολιτών και για το λόγο αυτό τους διαβεβαίωσα ότι θα συμβάλλουμε με κάθε αποτελεσματικό τρόπο.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.