Ζητούνται εθελοντές: Έρευνα την Κυριακή στην Αργολίδα για την εξεύρεση του Αντώνη Βόλη

Η Βάση Ναυπλίου του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ) κάνει έκκληση για συγκέντρωση εθελοντών την Κυριακή 19 Ιανουαρίου για την εξεύρεση του Αντώνη Βόλη ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 9 το πρωί στα Πυργιώτικα Ναυπλίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Ψάχνουμε τον κύριο Αντώνη (Μούκα-Γκίκα). Και ζητάμε τη βοήθεια όσων θελήσουν να κάνουμε περιπατητική έρευνα στο κομμάτι του δρόμου από τα “Κιούπια” (Πυργιώτικα Ναυπλίου) και για 10χιλιόμετρα με κατεύθυνση το Κρανίδι.

Είναι πάρα πολύ απλό και δε χρειάζεται περαιτέρω γνώσεις..
Θα περπατήσουμε με ασφάλεια δεξιά και αριστερά του δρόμου μήπως βρούμε κάποιο στοιχείο που θα μας οδηγήσει στον κύριο Αντώνη.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι η καλή διάθεση η όρεξη για να βοηθήσουμε έναν συμπολίτη μας που εξαφανίστηκε..
Ένα ζευγάρι αθλητικά η μποτάκια.
Ζεστό ντύσιμο και το νερό σας!

Θα είμαστε στα “Κιούπια” λοιπόν μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία των drone η οποία κάνει έκκληση μαζί μας να έρθουν για βοήθεια όλοι όσοι μπορούν.

Με ενήμερο το ΑΤ Σπετσών και άμεση συνεργασία.

 

Από τη “Γραμμή Ζωής – Silver Alert 1065” δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του ηλικιωμένου που εξαφανίστηκε στην Αργολίδα τις τελευταίες ημέρες. Η εξαφάνιση έγινε στο Άργος τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τον 64χρονο Αντώνιο Βόλη (με τα προσωνύμια Μούκας ή Γκίκας) ο οποίος είναι κάτοικος Σπετσών.

Έχει ύψος 1,70 μ, κανονικό βάρος, καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε αθλητικό μπουφάν, τζιν παντελόνο και αθλητικά παπούτσια.