Κοινή δήλωση των παικτών του Παναργειακού μετά την απόφαση να αποσυρθεί η ομάδα

Οι παίκτες του Παναργειακού, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας, προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης σε κοινή δήλωση (κι αφού μερικές ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι η ομάδα αποσύρεται από το πρωτάθλημα), ελπίζοντας ακόμα και την ύστατη στιγμήνα βρεθεί βιώσιμη λύση.

Στη δήλωσή τους αναφέρουν:

“Οι παίκτες του ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ εκφράζουμε την στεναχώρια μας για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ιστορική ομάδα μας. Έχοντας μία διοίκηση η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή είναι συνεπής απέναντί μας, εκφράζουμε την απορία πως φτάσαμε στα σημερινά γεγονότα. Εμείς θέλοντας να δείξουμε σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Άργους ότι παραμένουμε ενωμένοι και πιστεύουμε ακόμα ότι μπορεί να βρεθεί μια βιώσιμη λύση ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή, καλούμε όλους αυτούς που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν να το αποδείξουν έμπρακτα.

Εμείς ως παίκτες ονειρευόμαστε ζωντανό και μεγάλο τον Παναργειακό μας και δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε”.

Υ.Γ. Εμείς το πιστεύουμε. Εσείς”;

 

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η διοίκηση του Παναργειακού σε ανακοίνωσή της ανέφερε: 

“Η διοίκηση μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 28 Δεκεμβρίου 2019 και την προσπάθεια όλων αυτών των ημερών για εξεύρεση οικονομικής βοήθειας δε κατέστη κάτι τέτοιο δυνατό.
Σαν διοίκηση απευθυνθήκαμε σε τοπικούς φορείς, παλαιότερες διοικήσεις, ιδιώτες, δεν υπήρχε ομως ουσιαστική ανταπόκριση-λυση.
Κατόπιν τούτου η ομάδα αποσύρεται από το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν”.