Μαλτέζος: Δόθηκαν λύσεις σε ανικανοποίητες μέχρι σήμερα ανάγκες σχολείων της Αργολίδας

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου:

 

Mε διάθεση επίλυσης πραγματικών προβλημάτων, με προγραμματισμό, μελέτη και καλή συνεργασία σε επίπεδο δομών με όλους τους φορείς, δόθηκαν λύσεις σε ανικανοποίητες μέχρι σήμερα ανάγκες των σχολείων της Αργολίδας.

 

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκρίθηκαν:

 

• η διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού και οι όροι της διακήρυξης για την Προμήθεια προκατασκευασμένης αίθουσας διδασκαλίας για τις ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου Σκαφιδακίου, συνολικού προϋπολογισμού 17.484 €.

 

• η προσφυγή σε 2η διαπραγμάτευση για την προμήθεια προκατασκευασμένων αιθουσών (διδασκαλίας & wc) για τις ανάγκες του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας συνολικού προϋπολογισμού 35.252 €.

 

Οι πόροι για την υλοποίηση των εν λόγω έργων αφορούν σε ταμειακά υπόλοιπα παλαιών χρηματοδοτήσεων του ΟΣΚ έως 31/12/2010. Οι πιστώσεις για τις ανάγκες των σχολείων αυτών ήταν συνεπώς εδώ και χρόνια ανεκμετάλλευτες χωρίς να έχει γίνει αξιοποίηση των προγραμμάτων χρηματοδότησης από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή. Η νέα περιφερειακή αρχή σε διάστημα τριών μηνών περίπου από την ανάληψη των καθηκόντων της, όπως είχε δεσμευτεί, έδωσε αμέσως λύση για να ξεκινήσει η διαδικασία των Διαγωνισμών και να μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα έργα εντός του 2020.

 

Σκοπός είναι να υπάρχει ο απόλυτος συντονισμός ως προς την πορεία και το στάδιο όλων των έργων και να διαπιστώνονται άμεσα τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια