Από αύριο ξανά παρκόμετρα στο Άργος – Άλλαξε απόφαση ο Δήμος μετά την έκκληση του Εμπορικού Συλλόγου

 

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου θέτει ξανά σε λειτουργία το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης, το οποίο είχε αναστείλει για την περίοδο των εορτών:

 

Κατόπιν της εφαρμογής της αναστολής του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης για την περίοδο των εορτών και μετά από επίμονες παρατηρήσεις για κατάληψη των θέσεων στάθμευσης με μόνιμα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο και λαμβάνοντας υπόψη και τις αιτιάσεις του Εμπορικού Συλλόγου ο Δήμος Άργους Μυκηνών θέτει ξανά σε λειτουργία το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης από αύριο Πέμπτη 19/12.

 

Νωρίτερα ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους, με ανακοίνωσή του είχε ζητήσει από τον δήμαρχο να επαναφέρει το μέτρο όπως πριν. Όπως ανέφερε στην ανακοίνωση:

 

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Δήμος Άργους -Μυκηνών προχώρησε στην αναστολή της ελεγχόμενης στάθμευσης για τις ημέρες των εορτών και πράγματι είναι απορίας άξιο, σε τι διευκολύνει αυτό το μέτρο.

 

• Ποιος εξυπηρετείται όταν δεν υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση και το βασικότερο δεν υπάρχουν δημοτικά παρκινγκ στις εισόδους της πόλης όπως έχουμε επανειλημμένα προτείνει.

 

• Πώς θα βρει ο επισκέπτης της πόλης να παρκάρει για δύο ώρες για να εξυπηρετηθεί, όταν οι θέσεις πάρκινγκ καταλαμβάνονται από το πρωί μέχρι το βράδυ;

 

Αντί να διασφαλίσουμε τώρα κενές θέσεις, καταργούμε και το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης που μας επέτρεπε να έχουμε έστω και αυτές τις ελάχιστες για τις ημέρες των εορτών.

 

Το δικό μας συμπέρασμα είναι ότι όχι μόνο δεν φέρνει κόσμο στην πόλη η απελευθέρωση της ελεγχόμενης στάθμευσης αλλά κάνει και αυτούς που έρχονται να αγανακτήσουν και να φύγουν.

 

Παρακαλούμε τον Δήμαρχο να ξανασκεφθεί αυτήν ενέργεια και να επαναφέρει το μέτρο όπως πριν.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια