Μώρος, Σαρελάκου, Τασσόπουλος υποψήφιοι στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

 

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου (8 πμ – 6 μμ), διεξάγονται οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στην Αργολίδα θα γίνουν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

 

Οι υποψήφιοι από την Αργολίδα της “Προοδευτικής Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικονομολόγων” (Π.Δ.Σ.Ο.) (η συνέχεια της ΠΑΣΚΟ-Σ) η οποία έχει τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ είναι οι: Μιχάλης Μώρος, Νάντια Σαρελάκου και Άρης Τασσόπουλος.

 

Όπως αναφέρει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Κουτσογιάννης:

 

Και σε αυτή τη μάχη ο πολιτικός μας χώρος δίνει ισχυρά & αυτόνομα το παρών, στηρίζοντας μόνο την Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο.), με πολιτικές θέσεις και προτάγματα που εκφράζουν τις ανάγκες των προοδευτικών οικονομολόγων και τις σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου.

 

Η Π.Δ.Σ.Ο. (η συνέχεια της ΠΑΣΚΟ-Σ) και ο χώρος μας συνολικά δίνουμε τη μάχη για να είναι το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος χρήσιμο στα μέλη του και ωφέλιμο στην κοινωνία, αποτυπώνοντας παράλληλα ότι το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΗΜΑ Αλλαγής συνεχίζουν να εκφράζουν την πλειοψηφία των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων στους χώρους δουλειάς και στους επιστημονικούς φορείς.

 

Στην Αργολίδα ψηφίζουμε τους πιστούς στην πολιτική τους ταυτότητα για την αναγέννηση του χώρου, εκπροσώπους μας: Μώρο Μιχάλη, Σαρελάκου Νάντια & Τασσόπουλο Άρη.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια