Παρουσίαση του ημερολογίου “365+1 Happy Choices” της Χριστίνας Πίκουλα

 

Η παρουσίαση του ημερολογίου “365+1 Happy Choices” της Χριστίνας Πίκουλα θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου (5 μμ) στο εναλλακτικό γυμναστήριο “ΣΩΜΑ Family Concept” (4ο χλμ Άργους – Ναυπλίου). Είσοδος ελεύθερη.

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα, να παρακολουθήσετε ένα βιωματικό σεμινάριο και φυσικά να αποκτήσετε το ημερολόγιο.

Το ημερολόγιο “365 + 1 Happy Choices”, απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να παρατηρήσει τον εαυτό του, να τον κατανοήσει ουσιαστικά και μέρα με τη μέρα να οργανώσει και να ζήσει τη ζωή των ονείρων του.

 

Η Χριστίνα Δ. Πίκουλα είναι Personal Coach – Σύμβουλος Προσωπική Ανάπτυξης και δημιουργός του Happy Choices Project. Σπoύδασε οικονομικά, ελεγκτική, χρηματιστηριάκα και Marketing αλλά αποφάσισε ότι αυτό που την ενδιαφέρει πραγματικά είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

Ολοκλήρωσε λοιπόν τα επιμορφωτικά προγράμματα Coaching στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνεχίζει να επιμορφώνεται από σεμινάρια του εξωτερικού για να μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά όσους το χρειάζονται.

 

Για το 2020 δημιούργησε ένα έξυπνο ημερολόγιο ώστε ο κάτοχός του να μπορεί εύκολα και αποτελεσματικά να οργανώσει την ιδανική του χρονιά και κάθε ημέρα ξεχωριστά αφού η ίδια πιστεύει ότι οι μεγάλες αλλαγές έρχονται με μικρά βήματα μέσα στην καθημερινότητά μας.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια