Πολιτισμός

Ανάβει το Σάββατο το δέντρο στο Ναύπλιο – Ποιες εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων σας περιμένει στο Ναύπλιο, να δώσετε όλοι μαζί το σύνθημα για να ανάψουν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μμ, στην πλατεία Συντάγματος.

 

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν η Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, η παιδική χορωδία «Tamperamento», τη χορωδία του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών VD Χρονοπούλου, ο Αθλητικός Προοδευτικός Σύλλογος «Χοροκίνηση» ενώ φέτος «το κάτι παραπάνω» στους επισκέπτες επιφυλάσσει η εμφάνιση του Κουαρτέτου εγχόρδων Crescendo με την τραγουδίστρια Ιωάννα Εμμανουήλ και τη φιλική εμφάνιση της Πένυς Ξενάκη.

 

Στην κεντρική πλατεία του Ναυπλίου από τις 5.30 μμ, ξωτικά, ξυλοπόδαροι και ταχυδακτυλουργοί θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα για να τους γλυκάνετε θα είναι έτοιμα, και οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές της Μαρίας Καρανικόλα θα ετοιμάζονται επιτόπου και θα απογειώσουν και φέτος τις αισθήσεις σας.

 

Από τη γιορτή του Δήμου δεν θα λείψουν ούτε φέτος οι πολιτιστικοί, οι αθλητικοί σύλλογοι, τα φιλανθρωπικά σωματεία και τα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Ναυπλιέων.

 

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη», στηρίζοντας το έργο του MAKE-A-WISH , στολίζουν ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης με Αστέρια των Ευχών! Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του ευχή και που «μαγικά» μεταμορφώνεται σε αστέρι αγάπης που δίνει δύναμη στην ευχή μας χαρίζοντας ελπίδα και ζωή!

 

Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου συμμετέχει στην εορταστική εκδήλωση με χριστουγεννιάτικο bazaar από χειροποίητες δημιουργίες. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Η Πύλη της Αγάπης».

 

Από αυτό το Σάββατο μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου το CAROUSEL που κοσμεί την πλατεία Τριών Ναυάρχων είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά του Δήμου και τους επισκέπτες του. Το CAROUSEL θα σας… στριφογυρίζει στη χαρά, το παιχνίδι και την ξεγνοιασιά καθημερινά 1 πμ έως 2 μμ και 5μμ -9 μμ.

 

 

Share
Από τα
argolika.gr

Πρόσφατα

Απίστευτο ατύχημα στην Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)

Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας Ατύχημα σημειώθηκε στο ιστορικό δημαρχείο της Κέρκυρας, το πρωί του Μεγάλου…

14 λεπτά πριν

Δελφίνι βγήκε στην παραλία των Ιρίων – Το βοήθησαν να επιστρέψει στο πέλαγος

Έκπληκτοι έμειναν όσοι βρέθηκαν στην παραλία των Ιρίων Αργολίδας, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 4/5…

3 ώρες πριν

Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτόπουλου, σε ηλικία 78 ετών. Σε ανάρτηση του ο Σταμάτης Κραουνάκης…

7 ώρες πριν

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στη Σάμο, καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ,…

8 ώρες πριν

Άργος: Επισκέψεις Μαλτέζου και δημοτικών συμβούλων ενόψει Πάσχα (εικόνες)

Άργος: Επισκέψεις Μαλτέζου δημοτικών συμβούλων Σειρά επισκέψεων είχε ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος συνοδευόμενος από…

8 ώρες πριν

Πασχαλιάτικα έθιμα στην Αργολίδα, πριν από δεκαετίες

Πασχαλιάτικα έθιμα στην Αργολίδα, πριν από δεκαετίες Επιμέλεια: Γιώργος Νικολόπουλος Το σούβλισμα του αρνιού, το…

9 ώρες πριν