Το Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Αργολίδας συμμετέχει σε συλλαλητήριο στην Αθήνα

 

Πρόσκληση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Αργολίδας

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

 

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Αργολίδας συμμετέχει:

 

Πρώτον:

Στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που έχουν οργανώσει οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις (ΣΕΑ) ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ-ΕΛΤΑ-ΟΣΕ-ΠΕΣ ΝΑΤ-ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ-ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ-ΕΣΤΑΜΕΔΕ, το Σάββατο 14 Δεκέμβρη, ώρα 12:30 μ.μ. στα Προπύλαια.

 

Αναχώρηση με πούλμαν που διαθέτει δωρεάν η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ στις 9 το πρωί στη ΔΕΗ Ναυπλίου, στις 9.15 από την πλατεία Νέας Κίου και στις 9.30 από τον ΟΣΕ Άργους.

 

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για να διεκδικήσουμε ό,τι με τη βία μας άρπαξαν και συνεχίζουν όλες οι κυβερνήσεις. Ό,τι με αγώνα, σκληρή δουλειά και θυσίες κατακτήσαμε, πληρώσαμε με τον ιδρώτα και το αίμα μιας ζωής.

 

Τίποτα δεν μας χάρισαν, δεν τα δανειστήκαμε, δεν τα χρωστάμε σε κανέναν και τα διεκδικούμε στο ακέραιο!

Να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που οδηγούν στο νέο προμελετημένο έγκλημα την Κοινωνική Ασφάλιση για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

 

Δεύτερον:

Συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στην Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11:00 στο Εργατικό Κέντρο Άργους με θέμα: «Η Νέα ΕλληνοΑμερικανική συμφωνία για τις βάσεις, οι παγκόσμιες εξελίξεις και ο ρόλος του λαϊκού κινήματος». Παρακαλείστε να συμμετάσχετε.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια