Δήλωση του περιφερειακού συμβούλου Αν. Γανώση για τα απορρίμματα στην Ερμιονίδα

 

Δήλωση του περιφερειακού συμβούλου Αργολίδας (“Νέα Πελοπόννησος”)

Αναστάσιου Γανώση

 

Παρακολουθώντας και βιώνοντας τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα για ακόμη μια φορά στον Δήμο Ερμιονίδας με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων μετά την απόφαση του νέου Περιφερειάρχη να κλείσει το πράσινο σημείο μεταφόρτωσης αλλά και την αδυναμία των δημοτικών παρατάξεων να έρθουν σε συμφωνία και να πορευτούν από κοινού στο θέμα αυτό, κατέθεσα επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τις εξελίξεις όσων αφορά την προσωρινή λύση στην διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο Ερμιονίδας που θα συζητηθεί τη Δευτέρα 16/12/19 στις 18.30 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη.

 

Το ζήτημα των απορριμμάτων δεν είναι αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης και ούτε μπορεί να γίνεται παιχνίδι σκοπιμοτήτων.

 

Στις πλάτες των πολιτών της Ερμιονίδας δεν θα ανεχτώ να παίξει κανείς, πόσο μάλλον όταν τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία και υποβαθμίζεται το βιοτικό μας επίπεδο.

 

Καλώ τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο και όλους τους δημοτικούς συμβούλους με έμφαση στους επικεφαλής των παρατάξεων καθώς και όλο τον κόσμο της Ερμιονίδας να παραστεί στο περιφερειακό συμβούλιο όπου θα συζητηθεί το θέμα.

 

Θέλω οι πολίτες να καταλάβουν ότι το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων δεν λύνεται στο δημοτικό συμβούλιο και είναι ένα ζήτημα που κατά κυρία βάση άπτεται της περιφερειακής αρχής.

 

Η Ερμιονίδα των μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων για να μπει επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης πρέπει να διασφαλίσει την εξέλιξη και ακεραιότητα των υποδομών της!

 

Την Δευτέρα 16/12/19 στις 18.30 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη να είμαστε ΟΛΟΙ!

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια