Δέσμευση Βορίδη στον Γκιόλα για ολοκλήρωση του έργου του Αναβάλου προς Ερμιονίδα

 

Απαντήθηκε σήμερα στη Βουλή η από 8-11-2019 ερώτηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, η οποία δεν είχε απαντηθεί εντός μηνός και επανακατατέθηκε, ως επίκαιρη, προς τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, για το μεγάλο έργο της μεταφοράς αρδευτικού νερού από τον Ανάβαλο προς την Ερμιονίδα.

 

Δέσμευση του Υπουργού για ολοκλήρωση του έργου. «Έχουν εγκριθεί 500.000 ευρώ για απαλλοτριώσεις”. Αγώνας δρόμου για την “ολοκλήρωση των απαιτούμενων απαλλοτριώσεων και του κτηματολογικού ελέγχου πινάκων και διαγραμμάτων, για να γίνει η δημοπράτηση”, απάντησε ο κ. Βορίδης.

 

• Η διαδρομή του νερού μέσα από δημόσιες εκτάσεις, διευκολύνει μειώνοντας στο ελάχιστο τις αποζημιώσεις των απαλλοτριώσεων.

 

• «Ευλογημένος τόπος» η Ερμιονίδα με πολλά προιόντα εξαιρετικής ποιότητας και ονομασίας προέλευσης, όπως το ρόδι Ερμιόνης και το ελαιόλαδο Κρανιδίου – Ερμιονίδας.

 

• Τη σχετική ικανοποίηση και αισιοδοξία του εξέφρασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας από τις απαντήσεις του Υπουργού.

 

 

Παρακολουθείστε ολόκληρη την συζήτηση μεταξύ Γιάννη Γκιόλα και Μ. Βορίδη

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια