Επιστολή διαμαρτυρίας από Πετράκο, Δρούγκα στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

 

Επιστολή διαμαρτυρίας  προς τον πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Μανώλη Σκαντζό έστειλαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας καθώς δεν έχει εντάξει για συζήτηση σε συνεδρίαση, δύο επερωτήσεις που έχουν στείλει εδώ και δύο μήνες.

 

Όπως αναφέρουν:

 

Κύριε Πρόεδρε,
Με έκπληξη είδαμε ότι στην ημερήσια διάταξη της τακτικής συνεδρίασης του ΠΕΣΥΠ της 16ης Δεκεμβρίου δεν έχετε εντάξει την συζήτηση 2 επερωτήσεων μας που εκκρεμούν για περισσότερο από 2 μήνες, παρότι στην προηγούμενη συνεδρίαση με ήπιο τρόπο σας το είχαμε επισημάνει και είχατε δεσμευτεί ότι θα τις εντάξετε σε αυτή τη συνεδρίαση.

 

Σας υπενθυμίζουμε και πάλι ότι:

 

1. Από τις 1/10/2019 έχουμε καταθέσειεπερώτηση για τα περιβαλλοντικάπροβλήματα από τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων

 

2. Από τις 15 /10/2019 έχουμε καταθέσειεπερώτηση για το δρόμο Ριζόμυλος – Κορώνη καιτο υποέργο του Τζάννε – Καλαμάκι και στη συνέχεια

 

3. Στις 11/11/2019 αφού μεσολάβησε η συζήτηση στο Πε.Συ. επερώτησης του κ. Γόντικα με θέμα τις διεκδικήσεις του αναδόχου για το τμήμα Τζάννε – έξοδος Καλαμακίου. Ζητήσαμε να μας δοθούν και τα εξής έγγραφα:
α) Οι αιτήσεις του αναδόχου για θετικές ζημιές το 2017 και το 2019.
β) Η απόρριψη του 2017 με το υπ’ αριθ. 95808/2116/28-6-2017.
γ) Η έγκριση στις 23/8/2019 μαζί με τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά και την κασέτα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής στις 23/8/2019.

 

Επειδή και πάλι δεν θέλουμε να υποθέσουμε ότι υπάρχει σκοπιμότητα για το γεγονός ότι δεν φέρνετε προς συζήτηση τις ανωτέρω επερωτήσεις μας παρότι δεσμευτήκατε δημόσια στην προηγούμενη συνεδρίαση αλλά επειδή όμως έχετε παραβιάσει το κανονισμό λειτουργίας του ΠΕΣΥΠ και τα δικαιώματα μας σας ζητάμε να στείλετε ορθή επανάληψη της ΗΔ και να εντάξετε τις επερωτήσεις μας αυτές αλλά και να μας δοθούν τα έγγραφα που έχουμε ζητήσει διότι και στο θέμα των εγγράφων υπάρχει παραβίαση των δικαιωμάτων μας

 

Θανάσης Πετράκος
Δημοσθένης Δρούγκας

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια