Τιμητική διάκριση των «Δεσμών Αίματος» από την Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου

 

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, η Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου βράβευσε το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» για το έργο του και την προσφορά του στην διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού.

 

Με αφορμή την διάκριση αυτή οι «Δεσμοί Αίματος» ευχαριστούν με τη σειρά τους όλους τους εθελοντές αιμοδότες, δότες μυελού των οστών και αιμοπεταλιοδότες για την εμπιστοσύνη τους και την ανταπόκριση για συμμετοχή τους στις διάφορες δράσεις του συλλόγου:

 

“Χάρη σε όλους αυτούς τους ανώνυμους ήρωες μας δίνεται η δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα όποτε ζητήθηκε η συνδρομή μας τόσο στο νομό Αργολίδας, όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και τον Ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα για την τιμή και την εκτίμηση που εξέφρασαν για το σύλλογο μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε ανάλογες εθελοντικές δράσεις”.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια