Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Μπούρδαλα στο Ναύπλιο

 

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων, το βιβλιοπωλείο «Nafplia Bookstore» και τις εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Μπούρδαλα: «Στα Ίχνη του Συλλογικού Ανθρώπου – 55 σημαδούρες υπαρκτικής και κοινωνικής θε-ανθρωπολογίας».

 

Θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου (6.30 μμ) στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

 

• Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος -Ιστορικός, Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας
• Λάμπρος Ψωμάς, Θεολόγος – Ιστορικός
• Βασίλης Μακρής, Μεταλλειολόγος μηχανικός (ΕΜΠ)
• και ο συγγραφέας του βιβλίου Παναγιώτης Μπούρδαλας

 

Συντονίζει η Γεωργία Δαμ. Τζαβάρα, υπάλληλος του Δήμου Ναυπλιέων και μέλος του Προοδευτικού Συλλόγου «ο Παλαμήδης».

 

Ο Παναγιώτης Α. Μπούρδαλας γεννήθηκε στην Κέρτεζη τον Μάη του 1955.
Τελείωσε το Φυσικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας και το Θεολογικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τα αντικείμενα των σπουδών του, επιτρέπουν στον συγγραφέα να μελετά από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αρκετά από όσα εμπίπτουν στο στόχαστρο της ανθρώπινης κοινωνικής δραστηριότητας.

 

Όπως αναφέρει το Δ.Σ. του “Παλαμήδη”:

 

“Ίσως το θέμα του βιβλίου – μελέτης, η φύση των σπουδών του συγγραφέα και οι ομιλητές που προέρχονται από διαφορετικής υφής επιστημονικά πεδία, προκαλέσουν γόνιμες συζητήσεις που θα “κεντρίσουν” πολλούς από τους προσκεκλημένους. Ίσως…
Το βέβαιο είναι ότι όσοι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, συμφωνούντες και διαφωνούντες, δεν θα πλήξουν με τις αναλύσεις που θα παρουσιαστούν.
Τα μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου “Ο Παλαμήδης” αλλά και όλοι οι Ναυπλιείς, έχουν αποδείξει ότι τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις υψηλού πολιτιστικού και επιστημονικού επιπέδου”.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια