Ξεκινούν οι εγγραφές για το Μαραθώνιο Ναυπλίου

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου και τα παράλληλα αγωνίσματά του, o οποίος θα γίνει στις 8 Μαρτίου, ξεκινά  στις 2ο Δεκεμβρίου με την επίσημη έναρξη των εγγραφών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τα αγωνίσματα των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στο website www.nafpliomarathon.gr και στο Facebook της διοργάνωσης.

 

Οι εγγραφές γίνονται ήδη ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα της διοργάνωσης https://www.nafpliomarathon.gr/engrafes/eidi-engrafis/

 

Στόχος της διοργάνωσης είναι:

 

• να παρέχει ένα αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών, πρότυπο στο είδος του, αντάξιο των μεγάλων αθλητικών Διοργανώσεων του παγκόσμιου γίγνεσθαι.

 

• να προάγει την αθλητική παιδεία και την αξία της διά βίου άσκησης για την υγεία ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες μέσα από τη συνεργασία της με την εκπαιδευτική κοινότητα.

 

• να παράγει πολιτισμό και να λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη προόδου και ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας.

 

• να προβάλλει το Ναύπλιο και την Αργολίδα, τις ομορφιές τους καθώς και τη μακρά και αξιοσημείωτη πολιτιστική τους κληρονομιά και παράδοση.

 

• να καθιερώσει το Ναύπλιο ως αθλητικό τουριστικό προορισμό και στο εξωτερικό.

 

• Να αναδείξει την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Η διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2020 είναι αφιερωμένη στο κοινωνικό έργο του συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια