Δηλώσεις συμμετοχής στα τμήματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Άργους – Μυκηνών

 

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

 

 

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του ΔήμουΆργους Μυκηνών μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

 

 

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΣΕ ΩΡΕΣ

1 Συμβουλευτική σταδιοδρομίας 25
2 Βασικά Ιταλικά Α1 50
3 Δημιουργώ την δική μου επιχείρηση 25

 

 

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

 

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

 

Δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αιτήσεων γίνονται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου από 5/12/2019: Καποδιστρίου 9-11, Άργος (Ισόγειο Δημαρχείου).

 

 

Για πληροφορίες:

Τηλ.: 2751361216 -2751360078 – 2751360038.

Email: [email protected]

 

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.        

 

   

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια