Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του περιφερειάρχη με τον δήμαρχο Επιδαύρου

 

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συναντήθηκε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

 

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν οι προτεραιότητες τόσο της νέας δημοτικής αρχής όσο και της εμπλοκής της περιφέρειας σε αυτές.

 

Ως μείζον ζήτημα τέθηκε η ολοκλήρωση του έργου του Αναβάλου, δηλαδή η εκπόνηση της μελέτης των συνοδευτικά δικτύων (δευτερευόντων) και η παράλληλη κατασκευή τους έως ότου ολοκληρωθεί και ο κεντρικός αγωγός, ο οποίος προχωρά κανονικά. Το ζήτημα είναι να φτάσει το νερό στον αγρότη και στο δέντρο και αυτό έδειξε να κατανοεί πλήρως και να ενισχύει ο ίδιος ο περιφερειάρχης, καθώς έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε τέτοιου είδους έργα.

 

Συζητήθηκε επίσης η αλλαγή του κόμβου στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, η προσπάθεια υλοποίησης των μελετών του ”πάνω χωριού” στο Λυγουριό, η προσθήκη αιθουσών στο 12θέσιο δημοτικό σχολείο Λυγουριού, η συμμετοχή της Περιφέρειας σε εμβληματικές εκδηλώσεις για τον Δήμο μας καθώς και άλλα τρέχοντα ζητήματα.

 

Σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, ο Περιφερειάρχης προσπάθησε να βρει τρόπους για την επίλυση τους και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση με άψογη συνεργασία.

 

“Η πρώτη επίσημη συνάντηση, μετά την ανάληψη των καθηκόντων και των δύο, δείχνει την αρχή μιας εποικοδομητικής θητείας” αναφέρει ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.

 

Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τον Δήμο Επιδαύρου.

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια