«Δυνατή πόλη ξανά»: Ο γκεμπελισμός και η δημαγωγία της παράταξης Καμπόσου δεν θα περάσουν

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Δυνατή πόλη ξανά” του Τάσσου Χειβιδόπουλου, σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση “απίστευτου πολιτικού θράσους” (όπως τη χαρακτηρίζει, της παράταξης Καμπόσου. “Δυστυχώς όμως για εσάς γκεμπελίσκοι, σας ξέρουν όλοι” τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της “Δυνατής πόλης ξανά”.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Γκεμπελισμός και η δημαγωγία της παράταξης Καμπόσου δεν θα περάσουν. Δεν θα μας φιμώσουν οι ψιθυριστές και επαγγελματίες χειροκροτητές του Δημάρχου.

 

Με μία, απίστευτου πολιτικού θράσους ανακοίνωση, η παράταξη Καμπόσου μας χαρακτηρίζει δημοκράτες εντός εισαγωγικών. Τους επιστρέφουμε τα εισαγωγικά και κρατάμε το δημοκράτες. Γιατί δημοκράτες ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε. Και δεν περιμένουμε από γκεμπελίσκους της παράταξης Καμπόσου αναγνώριση της δημοκρατικότητάς μας, άλλωστε θα ήταν προσβλητικό για εμάς.

 

Ο συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γαλάνης, ενιστάμενος για την απαράδεκτη ανοχή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στις συνεχείς προκλήσεις και φωνασκίες των συμβούλων της παράταξης Καμπόσου, απευθυνόμενος προς αυτούς, τους αποκάλεσε κλακαδόρους του Δημάρχου. Εξέφρασε, όχι μόνο την άποψή του, αλλά την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοκρατικών πολιτών του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

 

Είναι αναρίθμητες οι δημόσιες εκδηλώσεις λατρείας και υποκλίσεων στο μεγαλείο του Δημάρχου από τους Δημοτικούς Συμβούλους, επί εννέα χρόνια τώρα, για να μπορέσουν να διατηρήσουν την εύνοια του ηγεμόνα και την αντιμισθία τους .

 

Λέμε δημόσιες διότι, κατ’ ιδίαν, αρκετοί από αυτούς και προεκλογικά, άλλα μας έλεγαν και άλλα έγραφαν σε ιδιόχειρα σημειώματα. Όμως ο μισθός του Αντιδημάρχου ή του προέδρου κάποιου νομικού προσώπου, προφανώς δεν τους επιτρέπει να τα πουν δημοσίως.

 

Ας είναι λοιπόν πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε μέλη της παράταξής μας, σε πραγματικούς δημοκράτες και όχι γιαλαντζί, όπως κάποιοι από αυτούς, που ενίοτε εκφράζουν και απόψεις που κινούνται στα όρια του φασισμού.

 

Άλλωστε και ο ηγέτης τους Καμπόσος είναι γνωστός για την ακροδεξιά του ρητορεία. Δυστυχώς όμως για εσάς γκεμπελίσκοι, σας ξέρουν όλοι.

 

Μας ξέρουν όλοι και δεν περιμένουμε από εσάς να μας συστήσετε στους πολίτες.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.