Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με τον Ι. Μαλτέζο

 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφτηκε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο, με σκοπό να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους προκειμένου να επιτύχουν από κοινού τον πρωτεύοντα στόχο που δεν είναι άλλος από την ασφάλεια των πολιτών.

 

Στον αντιπεριφερειάρχη τέθηκαν θέματα έλλειψης αστυνομικού προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

 

Επίσης συζητήθηκε η μεταστέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών σε άλλο κτίριο, πιο ασφαλές για το προσωπικό, πιο μεγάλο σε χώρους, πιο λειτουργικό και πιο προσβάσιμο στους πολίτες. Η άμεση ανεύρεση νέας κτιριακής εγκατάστασης που να καλύπτει τις σημερινές ανάγκες των υπηρεσιών αυτών κρίνεται αναγκαία και πρέπει να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε κωλύματα προς την επίτευξη αυτού του σκοπού.

 

Τέλος ενημερώθηκε για τη θέση της Ένωσης σε ενδεχόμενη φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή μας.

 

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και ο κ. Μαλτέζος δήλωσε αρωγός στα αιτήματά τους.

 

……………………….

 

Ευχαριστίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας
προς την εταιρεία

EUROINS (κ. Μάκαρη Κων/νο, Γενικό Διευθυντή)

 

Η Ένωσή μας, σας απευθύνει θερμές ευχαριστίες εκ μέρους όλων των μελών της, για την ευγενική σας χορηγία όσον αφορά την επισκευή οχήματος της Ο.Π.Κ.Ε. Αργολίδος.

 

Η κίνησή σας, μας προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και τονώνει το ηθικό μας, διότι αποδεικνύει ότι δεν είμαστε μόνοι στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας, φανερώνει δε την εκτίμηση και την αγάπη σας για την αστυνομική οικογένεια.

 

Με την ελπίδα ότι η πράξη σας θα βρει μιμητές, σας απευθύνουμε θερμές και εγκάρδιες ευχές.