Μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας συναντήθηκαν με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

 

Συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη είχε στις 22 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

 

Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συζητηθήκαν όλα τα θέματα που αφορούν την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδος με ιδιαίτερη μνεία στην έλλειψη προσωπικού που εμφανίζει το Α.Τ. Ερμιονίδας.

 

Ζητήθηκε η άμεση ενίσχυσή του λόγω της ανοιχτής δομής φιλοξενίας προσφύγων που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Πορτοχέλι.

 

Συζητήθηκε το κτιριακό πρόβλημα των υπηρεσιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών το οποίο παραμένει άλυτο εδώ και καιρό.

 

Επίσης συζητήθηκε η δυσλειτουργία που δημιουργεί το σχέδιο “Περσέας” (μετακίνηση προσωπικού για εκτέλεση υπηρεσίας) και ζητήθηκε να δοθεί άμεση λύση.

 

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, τα οποία σε μεγάλο βαθμό είναι κοινά με των υπόλοιπων ενώσεων, και ενημέρωσε ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για την επίλυσή τους (υλικοτεχνικός εξοπλισμός, οχήματα, πάρεργα).

 

Επιπλέον κατατέθηκε υπόμνημα στο οποίο αναφέρονται όλα τα προβλήματα αναλυτικά και διαβεβαίωσε ότι θα δώσει λύσεις άμεσα σε όσα από αυτά τα θέματα μπορεί.

 

Τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης ευχαρίστησαν τον κ. Καραμαλάκη για την προθυμία που έδειξε να τους ακούσει αλλά κυρίως να επιλύσει προβλήματα που την ταλανίζουν εδώ και χρόνια, όπως και για την δέσμευσή του για περαιτέρω συνεργασία με κοινό στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας του Έλληνα αστυνομικού.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια