Παράταξη Καμπόσου και Γ. Πανοβράκος ψήφισαν την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου της ανάπλασης

 

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών το θέμα της έγκρισης του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Άργους και Καταγραφή – Βελτίωση Αστικής Κινητικότητας και Ασφάλειας Κίνησης Πεζών».

 

Σύσσωμη η παράταξη του Δ. Καμπόσου όπως ήταν φυσικό ψήφισε θετικά ενώ θετική ήταν και η ψήφος του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιώργου Πανοβράκου. «Κατά» ψήφισαν οι παραβρισκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δυνατή πόλη ξανά» αλλά και οι τρεις της «Νέας αρχής» (Πέτρος Καρούζος, Νίκος Κοντός, Γιάννης Λυκοσκούφης). Απόντας ήταν ο 5ος σύμβουλος της παράταξης Νίκος Σκανδάλης, όπως και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργος Θεοδοσίου.

 

Οι αρνητικές ψήφοι των συμβούλων της αντιπολίτευσης οφείλονταν είτε στο γεγονός ότι δεν δόθηκαν όλα τα σχετικά έγγραφα με παρατηρήσεις που έχουν γίνει είτε επειδή είναι πλήρως αντίθετοι με το έργο της ανάπλασης του κέντρου του Άργους.

 

Για μια ακόμα φορά φάνηκε ότι στην παράταξη της “Νέας αρχής” δεν υπάρχει σύμπλευση απόψεων ανάμεσα στον επικεφαλής και τους δημοτικούς συμβούλους…

 

 

4 σχόλια

 1. Χωρίς σχόλια
  (για την προσχώρηση)!

  Το άλλο μεγάλο έργο:
  “Κολωνάκια στο δρόμο προς Νοσοκομείο Άργους”
  το πρώτο της νέας τετραετίας, πρέπει να κυκλοφορήσει ο ΔΗΜΌΤΗΣ για να το μάθουμε?

 2. Συριζαίοι κάνατε 40 συσκέψεις για υποψήφιο Δήμαρχο,,, ,και απο το πολύ μπλα μπλα καταλήξατε στο παραπέντε στο χάλι μας το σημερινό……………ο Υποψήφιός σας ,,,μοναδικό φαινόμενο στην χώρα να συντάσσεται με την συμπολίτευση και η ομάδα του-ΠΑΡΆΤΑΞΗ να αντιτίθεται στην δική του Θέση……………Νομότυπα εκπνέει του αξιώματος του αφού δεν εχει την στήριξη της παράταξης του ,,,,και είμαστε ακόμη στην ΑΡΧΗ………Απαντήστ娨¨¨¨¨¨¨¨ το μόνο που σας δικαιολογεί η απειρία σας…………

 3. Πολύ ωραία! Αφού το παραλάβαμε οριστικά και επίσημα να ζήσουμε να το χαιρόμαστε! Πάντα τέτοια και μακάρι να γίνουν και άλλα τέτοια μεγαλόπνοα και αναπτυξιακά έργα στην πόλη μας. Τα πολλά φιλιά μου σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν για την έγκριση της οριστικής παραλαβής του έργου.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια