Υποψήφιος στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ο Τάκης Παπαϊωάννου

 

Υποψήφιος στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (στην Πανελλαδική Αντιπροσωπεία αλλά και στην Τοπική Διοίκηση Πελοποννήσου) είναι ο τραπεζικός υπάλληλος Τάκης Παπαϊωάννου.  Συμμετέχει με το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος”.

 

Ο Παναγιώτης (Τάκης) Παπαϊωάννου γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Άργος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Μεταπτυχιακου Διπλώματος στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Απο το 2014 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και συγκεκριμενα στο Δίκτυο Καταστημάτων.

 

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά του προς τους οικονομολόγους:

 

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι Οικονομολόγοι.

 

Στις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ζητώ την στήριξή σας. Θα είμαι υποψήφιος για την Πανελλαδική Αντιπροσωπεία και την Τοπική Διοίκηση Πελοποννήσου.

 

Συμμετέχω στην παράταξη Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος (Π.Ο.Ε.), που είναι μια νέα ανεξάρτητη πρωτοβουλία οικονομολόγων απ’ όλη τη χώρα, με ανθρώπους απο διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και συνδικαλιστικές διαδρομές αλλά με κοινή αγωνία για την πορεία απαξίωσης του φορέα μας.

 

Θα αγωνιστούμε ώστε το Ο.Ε.Ε. να επανέλθει στον ιδρυτικό του σκοπό, να αποτελέσει τον πραγματικό σύμβουλο της πολιτείας, με κοινωνική αναφορά και προοδευτικό πρόσημο καθώς επίσης να αναδείξει και να επιλύσει τα οξυμένα και λιμνάζοντα, για τη συντριπτική πλειοψηφία των οικονομολόγων, προβλήματα.

 

Κυρίως όμως θέλουμε να συμβάλουμε, ώστε όλες οι παραπάνω ανατροπές να γίνουν υπόθεση και της νέας γενιάς οικονομολόγων, για να έχει πρωταγωνιστική συμμετοχή στη μάχη για την αναγέννηση του Ο.Ε.Ε. και την προάσπιση των επαγγελματικών της δικαιωμάτων.

 

15 Δεκεμβρίου συμμετέχουμε και δίνουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αλλαγής.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια