Αναβλήθηκε η τριμερής συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας Ναυπλίου για τους 5 απολυμένους της “Σελόντα”

 

Η εργοδοσία της “ΣΕΛΟΝΤΑ” ζήτησε και πήρε αναβολή της προγραμματισμένης τριμερoύς συνάντησης στην Επιθεώρηση Εργασίας στο Ναύπλιο που ήταν για αύριο Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, λόγω «άλλης υποχρέωσης». Η συνάντηση μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη,20 Νοεμβρίου.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Αργολίδας:

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων –Ποτών Αργολίδας αποφασίσαμε μπροστά στις 5 τρομοκρατικές και άδικες απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο συσκευαστήριο της ΣΕΛΟΝΤΑ στη Νέα Επίδαυρο, η μια εκ των οποίων εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ., παράσταση διαμαρτυρίας στην Επιθεώρηση Εργασίας στο Ναύπλιο την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση με την εργοδοσία!

 

Η ΣΕΛΟΝΤΑ απέλυσε τέσσερις πρωτοπόρους εργάτες και στη συνέχεια απέλυσε και τον συνδικαλιστή επειδή τους υπερασπίστηκε! Δηλαδή η συγκεκριμένη εταιρεία δεν αναγνωρίζει ούτε τα δικαιώματα που έστω και τυπικά προστατεύονται από τη νομοθεσία!

 

Η ΣΕΛΟΝΤΑ αντιδρά έτσι γιατί από τις παρεμβάσεις του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων –Ποτών Αργολίδας και της Ομοσπονδίας μας, αναγκάστηκε να υλοποιήσει αιτήματα των εργαζομένων και να αποκαταστήσει θεσμοθετημένα δικαιώματα που δεν τηρούσε. Εν όψει των αναδιαρθρώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη θέλει να πάρει πίσω όχι μόνο ότι θετικό έχει γίνει, αλλά να επιβάλλει ακόμα πιο σκληρό εργασιακό μεσαίωνα για να αυξηθεί η κερδοφορία!

 

Καλούμε τους εργαζομένους του κλάδου, τα σωματεία του νομού να σταθούν αλληλέγγυοι , την Τετάρτη 20 Νοέμβρη στην Επιθεώρηση Εργασίας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 12 στο Ναύπλιο, σε συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας στις 10 π.μ.

 

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ  ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

 

Να πάρει πίσω η ΣΕΛΟΝΤΑ τις απολύσεις!
Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας!

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΙΖΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια